Kart over Gran Canaria

Kart over Gran Canaria i Spania. Oversiktlig og detaljert kart over Gran Canaria. Hvis du vil se nærmere på de stedene du er interessert i, kan du dobbeltklikke på den kommunen og byen på kartet du vil se oversikt over. Du vil nederst finne en oversikt over kart for de ulike kommunene og byene på Gran Canaria.

At det er en fryd å oppdage Gran Canaria på egen hånd, er ingen myte. Øya har, som alle Kanariøyene, en litt annen høysesong enn landene rundt Middelhavet. Det er i desember til mars det er som fullest på hotellene, fordi temperaturen holder seg så stabil året rundt. Det er sjelden for kaldt til å bade. Den mer aktive reisende trekker opp i fjellene i sentrale strøk av øya, et paradis for fotturer når temperature ikke er på det høyeste. Klimaet på Gran Canaria er varmt og gjennomsnittstemperaturen varierer fra 20°C om vinteren til 26°C om sommeren.

Kart Gran Canaria


Kart Gran Canaria

Kart Gran CanariaKart kommuner og byer på Gran Canaria
Kart AgaeteKart AgüimesKart Anfi del MarKart ArtenaraKart ArguineguinKart AmadoresKart ArucasKart Bahia FelizKart Costa MelonerasKart FirgasKart GáldarKart IngenioKart MaspalomasKart MogánKart MoyaKart Las PalmasKart PatalavacaKart Playa del CuraKart Playa del InglesKart Puerto RicoKart San AgustinKart San Bartolomé de TirajanaKart San Nicolás de TolentinoKart Santa BrigidaKart Santa Lucía de TirajanaKart Santa María de GuíaKart SonnenlandKart TauritoKart TaurodalenKart TejedaKart TeldeKart TerorKart VallesecoKart ValsequilloKart Vega de San MateoKart Kanariøyene