Billig leiebil Gran Canaria

Skal du på ferie til Gran Canaria i Spania og er på jakt etter billig leiebil? Da er du ikke alene, millioner av turister hvert år leier bil på Gran Canaria, og i høysesongen kan det være vanskelig å få den type leiebil som du ønsker. Det kan være greit å være oppmerksom på en del momenter ved leie av bil, slik at ferien ikke blir til et mareritt dersom ulykken skulle være ute. Her kommer noen tips som hjelper deg på veien til å finne billig leiebil Gran Canaria.

Vil du ha friheten til å se deg om på Gran Canaria i eget tempo og stoppe der du selv ønsker, kanskje finne din egen strand, dra ut i naturen eller besøke små byer langt fra hovedveien, er en leiebil et godt alternativ. Hva sier du om å oppleve fire klimasoner på en dag? Gran Canaria, dette kontinentet i miniatyr, kan by på fantastiske opplevelser. Rundt om på øya på Gran Canaria finnes det mange små idylliske steder. Utstyr deg med kart, og du finner lett frem på hele øya, både på kryss og tvers. Veiene er av bra standard så godt som rundt hele øya. Skiltingen på Gran Canaria veiene og trafikkreglene er stort sett det samme som hjemme, men tempoet i trafikken er ofte høyere enn hva vi er vant til.

Det finnes mange bilutleiefirmaer på Gran Canaria, med varierende prisnivå og kvalitet på bilene. Vi anbefaler alltid å bruke en søketjeneste som du finner under og som henter inn og sammenligner priser fra alle leiebilselskapene. Da kan du velge selv hvilket selskap du vil bruke, hvilken leiebil og til hvilken pris. Alt i et enkelt søk. Da vil man garantert få best pris på leiebil på Gran Canaria.

Søk og bestill billig leiebil på Gran CanariaLeiebilGranCanaria.no er et av Gran Canaria’s største bilutleiefirmaer med førsteklasses service, bra biler, rimelige priser og forsikringer. Leier du din bil gjennom oss er følgende inkludert:

– Alle nødvendige forsikringer
– Nye biler
– 24 timer servicetelefon
– Fri kjørelengde
– Norsk kundeservice

Tips til billig bilutleie på Gran Canaria

1. Sjekk tilstanden på leiebilen før du begynner du forlater parkeringsplassen. Ta bilder, video eller få en bekreftelse fra leiebilselskapet hvilke skader som er på bilen før du begynner å bruke den. Gjør du dette vil du sikre deg mot å få noen overraskelser når du skal levere bilen tilbake til utleieselskapet.

2. Du får ikke leid billig leiebil på Gran Canaria uten å ha pass, kredittkort eller VISA-kort. Dette for at leiebilselskapet skal ha en garanti ved en eventuell skade, og sikre seg mot tyveri av biler.

3. Kjørekulturen på Gran Canaria er veldig forskjellig fra i Norge, med mer aggressiv kjøring og mindre tålmodighet fra dine med trafikanter. Kjør forsiktig, vær tydelig med blinklys og ikke ha hastverk. I de mest populære ferieområdene er ikke dette et stort problem, men i store byer kan dette være et problem for noen.

4. Er du på ferie et sted du ikke kjenner de lokale forholdene kan det lønne seg å holde seg til et av de internasjonalt kjente leiebil-firmaene. Det finnes mange utleieselskaper av på Gran Canaria, holder du deg til de store kjente kjedene, kan du være sikker på at alt er i orden med bilen du kjører, og at skulle det skje et uhell, så vil du få byttet bil på dagen uten problemer.

5. De mindre lokale leiebil-byråene på Gran Canaria reklamerer ofte med lave priser, men du må gjerne betale for alle slags tilleggsytelser så finn ut hva som er inkludert i prisen på forhånd. Det er ikke dermed sagt at lokale billigere leiebil-firmaer kan være et godt alternativ, men det kan være greit å rådføre seg med en tredjeperson med tidligere erfaringer først. Uansett hva du velger så får du alltid høyest kvalitet til lavest pris ved å velge en leverandør som f.eks www.leiebilgrancanaria.no som henter inn priser fra alle de store leiebilselskapene på Gran Canaria.

6. Sjekk avtalen nøye. Les gjennom hva leieavtalen sier om drivstoff ved henting og tilbakelevering. Det er vanlig standard at leiebil-firmaet tar seg betalt for å fylle opp tanken dersom den ikke er full ved levering. Betaler du for bensinen hos leiebilleverandør ved henting av bilen, kan du levere den med tom tank tilbake igjen.

7. Skriv ned telefonnummeret til utleier samt ha leiekontrakten tilgjengelig dersom du skulle havne i en vanskelig situasjon eller ulykke. Hos de store leiebilkjedene på Gran Canaria får du alltid en liten mappe med all informasjon du trenger angående bilen.

8. Ansvarsforsikring er i de fleste land obligatorisk ved leie av bil, men det kan være greit å tegne en tilleggsforsikring for å sikre seg. Flere selskaper tilbyr en fullforsikring som dekker alt hvis noe skulle skje med deg eller bilen, hos de fleste selskaper er denne forsikringen helt uten egenandel også, i tillegg slipper man depositum på bilen ved en slik type forsikring. Denne forsikringen anbefales hvis du skal leie bilen over en lengre periode.

10. Bilkjøring med promille er ikke noe mindre farlig på Gran Canaria enn i Norge, selv om promillegrensene ofte er lavere i Sør-Europa. Ta det rolig med alkoholen så kommer du deg trygt frem. På Gran Canaria er det som i Norge nulltoleranse på alkohol, og alkoholkontroller er det mye av i Spania ettersom det er et utbredt problem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *