Flyplasstransport Amadores

Flyplasstransport Amadores. Å frakte deg trygt fra A til B på Gran Canaria er hva vi brenner for, og vi setter vår ære i å gi deg best mulig service. Vi sammenligner priser fra Amadores ledende flyplasstransport selskaper på over 300 ulike destinasjoner. Bruk søkemotoren under for å finne billig transport fra og til flyplassen på Gran Canaria.

Søk og bestill flyplasstransport i AmadoresFlyplasstransport Amadores

Flyplasstransport Amadores

Flyplasstransport Amadores

Vi tilbyr et bredt utvalg av flyplasstransport på de fleste av våre destinasjoner i Amadores og resten av Gran Canaria. Vi gjør det praktisk for deg med rask og enkel bestilling, slik at du kan ta det helt med ro og glemme alt om å måtte stå i taxikø på flyplassen, togstasjonen og buss stasjonen. Hva med å gjøre ferien din litt mer spesiell og unn deg selv og din familie litt luksus med en privatbil eller maxitaxi med sjåfør? Mange ganger er det greit å slippe fulle turistbusser som stopper mange steder på veien til din destinasjon. Eller kanskje dere er en gruppe som trenger en egen minibuss. Et godt utvalg av flyplasstransport i Amadores fra mange ulike tilbydere, gjør at vi har transport til deg uansett budsjett, som spenner fra økonomi til luksus klasse.

Trenger man leiebil i Amadores er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Amadores.


Flyplasstransport i Amadores er mye biligere enn i Norge, men likevel er det store forskjeller fra de ulike transportselskapene. De aller fleste bestiller flyplasstransport i Amadores på internett. Det er enkelt og man får i de fleste tilfeller billigere pris enn ved å bestille ved ankomst til Gran Canaria. I tillegg er utvalget mye større. Bruk vår sammenligningstjeneste over for å få best pris på flyplasstransport i Amadores. Vi sammenligner priser fra Gran Canarias ledende selskaper, da kan du selv velge hvilken bil, buss, eller taxi du vil ha. Enkelt og greit!

Miniguide Amadores

Transport Amadores

Transport Amadores

En av de beste strendene sør på Gran Canaria heter Amadores. Stranden er kunstig bygd opp, og ble ferdigstilt i 2003. Amadoresstranden trekker fastboende og turister fra hele øya, og spesielt på søndager kan det være umulig å oppdrive en parkeringsplass i gåavstand til stranden. Det finnes ikke så veldig mange hoteller i Amadores-dalen, så de fleste som benytter seg av bademulighetene her bor oftest inne i Puerto Rico. Derfra går en strandpromenade på omlag en kilometer ut til Amadores. I bakkant av stranden finnes det mange forskjellige restauranter og små barer. Endel butikker finner du også her, men de selger stort sett overpriset solkrem og andre ting du glemte å ta med deg til stranden. Anbefalte spisesteder er Restaurant Ciao Ciao og Amadores Beach Club, den første ligger midt på stranda og den andre i den vestre enden.

Noen hoteller er det i nærheten, og de som bør nevnes er Gloria Palace hotellene, Riu Vistamar og Serenity som ligger på hver sin side av dalen med fantasktiske utsikter og Mirador del Atlantico. Sistnevnte har en litt enklere standard, men veldig kort vei ned til stranda. Neste gang du skal på ferie til Gran Canaria, bør du ta turen innom stranden på Amadores.

Slik får du billig flyplasstransport i Amadores

Her skal vi ta for oss 3 gode tips for billigst mulig flyplasstransport til og fra flyplassen på Gran Canaria. Disse tipsene vil hjelpe deg til å finne en billig transport fra et seriøst transport selskap, og samtidig noen tips i forhold til hva du må huske på under reisen.

#1 Bestill flyplasstransport så tidlig som mulig

Bestill i god tid for å sikre at du får en god avtale, og transport tilbudet du vil ha, spesielt hvis du reiser i løpet av perioden juni til september, og i høytidene når selskapene har meget høy etterspørsel. Som med leiebil, hotell og flybilletter blir flyplasstransport dyrere og dyrere jo nærmere du kommer reisetidspunktet. Da er det også et begrenset utvalg og kapasitet.

#2 Bestill flyplasstransport på internett

Undersøkelser viser at man i de fleste tilfeller vil oppnå best pris på flyplasstransport ved bestilling på forhånd på internett. Å bestille flyplasstransport etter at du har landet vil nesten alltid være dyrere enn å forhåndsbestille på internett.

#3 Bestill flyplasstransport med kredittkort

Bruker du kredittkort når du bestiller flyplasstransport, kjøper du ekstra sikkerhet. Loven gir deg rett til å klage til kredittyter, om flyplasstransport selskapet ikke gir deg det som er avtalt. Du må først forsøke å løse saken, men når du ikke frem, så kan du gå til banken.

Kart Amadores Gran CanariaFlyplasstransport Amadores lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania