Flyplasstransport Playa del Cura

Flyplasstransport Playa del Cura. Å frakte deg trygt fra A til B på Gran Canaria er hva vi brenner for, og vi setter vår ære i å gi deg best mulig service. Vi sammenligner priser fra Playa del Cura`s ledende flyplasstransport selskaper på over 300 ulike destinasjoner. Bruk søkemotoren under for å finne billig transport fra og til flyplassen på Gran Canaria.

Søk og bestill flyplasstransport i Playa del CuraFlyplasstransport Playa del Cura

Flyplasstransport Playa del Cura

Flyplasstransport Playa del Cura

Vi tilbyr et bredt utvalg av flyplasstransport på de fleste av våre destinasjoner i Playa del Cura og resten av Gran Canaria. Vi gjør det praktisk for deg med rask og enkel bestilling, slik at du kan ta det helt med ro og glemme alt om å måtte stå i taxikø på flyplassen, togstasjonen og buss stasjonen. Hva med å gjøre ferien din litt mer spesiell og unn deg selv og din familie litt luksus med en privatbil eller maxitaxi med sjåfør? Mange ganger er det greit å slippe fulle turistbusser som stopper mange steder på veien til din destinasjon. Eller kanskje dere er en gruppe som trenger en egen minibuss. Et godt utvalg av flyplasstransport i Playa del Cura fra mange ulike tilbydere, gjør at vi har transport til deg uansett budsjett, som spenner fra økonomi til luksus klasse.

Trenger man leiebil i Playa del Cura er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Playa del Cura. Bruk søkemotoren over for garantert best pris på leiebil i Playa del Cura.

Flyplasstransport i Playa del Cura er mye biligere enn i Norge, men likevel er det store forskjeller fra de ulike transportselskapene. De aller fleste bestiller flyplasstransport i Playa del Cura på internett. Det er enkelt og man får i de fleste tilfeller billigere pris enn ved å bestille ved ankomst til Gran Canaria. I tillegg er utvalget mye større. Bruk vår sammenligningstjeneste over for å få best pris på flyplasstransport i Playa del Cura. Vi sammenligner priser fra Gran Canarias ledende selskaper, da kan du selv velge hvilken bil, buss, eller taxi du vil ha. Enkelt og greit!

Miniguide Playa del Cura

Transport Playa del Cura

Transport Playa del Cura

Et av de mindre kjente områdene på sørsiden av Gran Canaria heter Playa del Cura. Dette lille feriestedet ligger omtrent 20 minutters gange fra Amadores og Taurodalen. Her finnes det et lite shoppingsenter med noen butikker og restauranter, den Greske restauranten på toppen av senteret kan helt klart anbefales. Noen få hoteller ligger det også i dette området, men ikke mer enn mellom 10 og 20. Playa del Cura kan anbefales hvis man vil ha et lite sted hvor det ikke skjer all verdens ting. Stranden her er ikke den beste på Gran Canaria, men det går fint ann å rusle bort på Amadores om man ønsker en litt finere strand.

En fordel her er helt klart klimaet. Både med tanke på soltimer, luftkvalitet og vind. Det blåser nesten aldri her, og mikroklimaet er av det beste på hele Gran Canaria. En ting som jo er viktig for nordmenn når de reiser på ferie, er helt klart sikkerheten for sol på reisen. Strekningen fra Arguineguin til Puerto de Mogan har nettopp dette, nemlig den mest solsikre plassen på Kanariøyene. Playa del Cura passer bra for de som vil bo litt avsides, og utenom de største turistmaskinene på denne flotte Kanariøya. God Ferie!

Slik får du billig flyplasstransport i Playa del Cura

Her skal vi ta for oss 3 gode tips for billigst mulig flyplasstransport til og fra flyplassen på Gran Canaria. Disse tipsene vil hjelpe deg til å finne en billig transport fra et seriøst transport selskap, og samtidig noen tips i forhold til hva du må huske på under reisen.

#1 Bestill flyplasstransport så tidlig som mulig

Bestill i god tid for å sikre at du får en god avtale, og transport tilbudet du vil ha, spesielt hvis du reiser i løpet av perioden juni til september, og i høytidene når selskapene har meget høy etterspørsel. Som med leiebil, hotell og flybilletter blir flyplasstransport dyrere og dyrere jo nærmere du kommer reisetidspunktet. Da er det også et begrenset utvalg og kapasitet.

#2 Bestill flyplasstransport på internett

Undersøkelser viser at man i de fleste tilfeller vil oppnå best pris på flyplasstransport ved bestilling på forhånd på internett. Å bestille flyplasstransport etter at du har landet vil nesten alltid være dyrere enn å forhåndsbestille på internett.

#3 Bestill flyplasstransport med kredittkort

Bruker du kredittkort når du bestiller flyplasstransport, kjøper du ekstra sikkerhet. Loven gir deg rett til å klage til kredittyter, om flyplasstransport selskapet ikke gir deg det som er avtalt. Du må først forsøke å løse saken, men når du ikke frem, så kan du gå til banken.

Kart Playa del Cura Gran Canaria

Kart Playa del Cura Gran Canaria

Flyplasstransport Playa del Cura lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania