Flyplasstransport Playa del Inglés

Flyplasstransport Playa del Inglés. Å frakte deg trygt fra A til B på Gran Canaria er hva vi brenner for, og vi setter vår ære i å gi deg best mulig service. Vi sammenligner priser fra Playa del Inglés ledende flyplasstransport selskaper på over 300 ulike destinasjoner. Bruk søkemotoren under for å finne billig transport fra og til flyplassen på Gran Canaria.

Søk og bestill flyplasstransport i Playa del InglésFlyplasstransport Playa del Inglés

Flyplasstransport Playa del Inglés

Flyplasstransport Playa del Ingles

Vi tilbyr et bredt utvalg av flyplasstransport på de fleste av våre destinasjoner i Playa del Inglés og resten av Gran Canaria. Vi gjør det praktisk for deg med rask og enkel bestilling, slik at du kan ta det helt med ro og glemme alt om å måtte stå i taxikø på flyplassen, togstasjonen og buss stasjonen. Hva med å gjøre ferien din litt mer spesiell og unn deg selv og din familie litt luksus med en privatbil eller maxitaxi med sjåfør? Mange ganger er det greit å slippe fulle turistbusser som stopper mange steder på veien til din destinasjon. Eller kanskje dere er en gruppe som trenger en egen minibuss. Et godt utvalg av flyplasstransport i Playa del Inglés fra mange ulike tilbydere, gjør at vi har transport til deg uansett budsjett, som spenner fra økonomi til luksus klasse.

Trenger man leiebil i Playa del Inglés er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Playa del Inglés. Bruk søkemotoren over for garantert best pris på leiebil i Playa del Inglés.

Flyplasstransport i Playa del Inglés er mye biligere enn i Norge, men likevel er det store forskjeller fra de ulike transportselskapene. De aller fleste bestiller flyplasstransport i Playa del Inglés på internett. Det er enkelt og man får i de fleste tilfeller billigere pris enn ved å bestille ved ankomst til Gran Canaria. I tillegg er utvalget mye større. Bruk vår sammenligningstjeneste over for å få best pris på flyplasstransport i Playa del Inglés. Vi sammenligner priser fra Gran Canarias ledende selskaper, da kan du selv velge hvilken bil, buss, eller taxi du vil ha. Enkelt og greit!

Miniguide Playa del Inglés

Transport Playa del Ingles

Transport Playa del Ingles

Playa del Inglés er en by på sørkysten av Gran Canaria. Den utgjør en del av storkommunen San Bartolomé de Tirajana, som for øvrig består av byene San Agustin, San Fernando og Maspalomas. Playa del Ingles har en lang sandstrand som strekker seg fra San Agustin til Meloneras i Maspalomas, til sammen nesten 6 km. På det meste av denne strekningen består stranden av gul ørkensand (sanddyner) som over millioner av år er fraktet med vær og vind fra Saharaørkenen i Afrika. Langs hele strekningen fra San Agustin til Playa del Ingles går det en strandpromenade. Fra denne har man en fantastisk utsikt over sanddynene i Maspalomas.

Playa del Inglés utgjør et kompakt triangel med basen mot stranden og San Agustin og Maspalomas på hver sin side. I
dette triangelet ligger hotell, butikker, utesteder og leiligheter side om side. Det kan være vanskelig å få god oversikt over området, så bruk gjerne de store kjøpesentrene Kasbah, Yumbo og Cita som ankerpunkter.

Om sommeren domineres stedet av engelskmenn og tyskere, mens i vinterhalvåret er det flest skandinaviske og finske
turister her. Man kommer ikke hit for å oppleve det genuine Spania, men for å feriere. Men det finnes en hel del man kan gjøre hvis man ønsker å komme hjem med flere ferieminner enn diskotekene, strendene, hotellbassenget og
shoppingrunder. Playa del Ingles er kjent som disko- og partystedet på Gran Canaria. Langs hovedgaten Avenida de Tirajana er det mange restauranter, barer og kafeer. Ellers finnes det meste av underholdningstilbud på shoppingsentrene, på stranden og ellers spredt omkring i byen.

Slik får du billig flyplasstransport i Playa del Inglés

Her skal vi ta for oss 3 gode tips for billigst mulig flyplasstransport til og fra flyplassen på Gran Canaria. Disse tipsene vil hjelpe deg til å finne en billig transport fra et seriøst transport selskap, og samtidig noen tips i forhold til hva du må huske på under reisen.

#1 Bestill flyplasstransport så tidlig som mulig

Bestill i god tid for å sikre at du får en god avtale, og transport tilbudet du vil ha, spesielt hvis du reiser i løpet av perioden juni til september, og i høytidene når selskapene har meget høy etterspørsel. Som med leiebil, hotell og flybilletter blir flyplasstransport dyrere og dyrere jo nærmere du kommer reisetidspunktet. Da er det også et begrenset utvalg og kapasitet.

#2 Bestill flyplasstransport på internett

Undersøkelser viser at man i de fleste tilfeller vil oppnå best pris på flyplasstransport ved bestilling på forhånd på internett. Å bestille flyplasstransport etter at du har landet vil nesten alltid være dyrere enn å forhåndsbestille på internett.

#3 Bestill flyplasstransport med kredittkort

Bruker du kredittkort når du bestiller flyplasstransport, kjøper du ekstra sikkerhet. Loven gir deg rett til å klage til kredittyter, om flyplasstransport selskapet ikke gir deg det som er avtalt. Du må først forsøke å løse saken, men når du ikke frem, så kan du gå til banken.

Kart Playa del Ingles Gran Canaria

Kart Playa del Ingles Gran Canaria

Flyplasstransport Playa del Ingles lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania