Leiebil Agaete

Leiebil Agaete Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie Agaete Gran Canaria i Spania.

Søk og bestill din leiebil i Agaeta på Gran Canaria


Leiebil Agaete

Leiebil Agaete

Leiebil Agaete

Oppe langs nordkysten av Gran Canaria, i enden av Barranco de Agaete, der bananer, mangoer, papaya, appelsiner, sitroner og andre subtropiske planter og trær vokser langs bratte skråninger, ligger den lille byen Agaete, med sine smale gater og hvite hus, omgitt av frodig vegetasjon.

Fiestaen La Rama i august er en av Gran Canarias mest populære folkefester. Denne nasjonale høytiden feries til ære for madonnaen Virgen de las Nieves, også kalt Nuestra Senora de las Nieves. Tusentalls mennesker vandrer til musikk og dans fra pinjeskogen i Tamadabas ned til madonnaens kapell i Puerto de Nieves, viftende med grener. Opprinnelig var dette et ritual urbefolkningen brukte for å be om regn. De slo bølgene i havet med kvister som ble hentet fra fjellet Tirma. Festligheten har fått et eget museum, Museo de la Rama, hvor du kan få et innblikk i betydningen av fiestaen og dens forskjellige aspekter. Der kan du blant annet beskue gatedekorasjoner, figurer med gigantiske hoder, og bilder fra gamle dagers feiringer.

Trenger man leiebil i Agaete er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Agaete. Bruk søkemotoren over for garantert best pris på leiebil i Agaete.

Mange kunstnere og kunstelskere bosatte seg her, noe som også forklarer hvorfor byen har så mange kunstgallerier. Til tross for at byen er gammel – den feiret 500-årsdag i 1981 – er det få historiske severdigheter her. Unntakene er kirken Iglesia de la Concepción ble bygget på slutten av 1800-tallet, og ligger på torget Plaza de la Constitución, samt den botaniske hagen Huerto de las Flores, med mange kanariske plantearter og subtropisk flora.

Puerto de las Nieves i Agaete, er en av øyas sjarmeriske plasser. Et perfekt stopp ved en utflukt med leiebil på nordsiden av Gran Canaria. Langs strandpromenaden finns det mange barer og restauranter der man kan nyte den lokale kanariske gastronomien der fisk er det mest fremtredende. Man kan også passe på å ta seg et bad ved den rolige stranden nede ved havnen.

Video Agaete


Kart AgaeteLeiebil Agaete lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania