Leiebil Amadores

Leiebil Amadores Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie Amadores Gran Canaria i Spania.

Søk og bestill din leiebil i Amadores på Gran Canaria


Leiebil Amadores Gran Canaria

Leiebil Amadores

Leiebil Amadores

En av de beste strendene sør på Gran Canaria heter Amadores. Stranden er kunstig bygd opp, og ble ferdigstilt i 2003. Amadoresstranden trekker fastboende og turister fra hele øya, og spesielt på søndager kan det være umulig å oppdrive en parkeringsplass i gåavstand til stranden. Det finnes ikke så veldig mange hoteller i Amadores-dalen, så de fleste som benytter seg av bademulighetene her bor oftest inne i Puerto Rico. Derfra går en strandpromenade på omlag en kilometer ut til Amadores. I bakkant av stranden finnes det mange forskjellige restauranter og små barer. Endel butikker finner du også her, men de selger stort sett overpriset solkrem og andre ting du glemte å ta med deg til stranden. Anbefalte spisesteder er Restaurant Ciao Ciao og Amadores Beach Club, den første ligger midt på stranda og den andre i den vestre enden.

Trenger man leiebil i Amadores er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Amadores. Bruk søkemotoren over for garantert best pris på leiebil i Amadores.

Noen hoteller er det i nærheten, og de som bør nevnes er Gloria Palace hotellene, Riu Vistamar og Serenity som ligger på hver sin side av dalen med fantasktiske utsikter og Mirador del Atlantico. Sistnevnte har en litt enklere standard, men veldig kort vei ned til stranda. Neste gang du skal på ferie til Gran Canaria, bør du ta turen innom stranden på Amadores.

Video Amadores Gran CanariaKart Amadores Gran CanariaLeiebil Amadores lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania