Leiebil Patalavaca

Leiebil Patalavaca Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie Patalavaca Gran Canaria i Spania.

Søk og bestill leiebil i Patalavaca på Gran Canaria


Leiebil Patalavaca Gran Canaria

Leiebil Patalavaca

Leiebil Patalavaca

Et av de stedene hvor flest nordmenn overvintrer på Gran Canaria, er Patalavaca som ligger rett ved siden av Arguineguin og en kort kjøretur fra det populære feriestedet Puerto Rico. Det ligger ikke så mange hoteller i Patalavaca, men det finnes utrolig mange private leiligheter som leies ut til solhungrige nordmenn hvert eneste år. Det norske helsesenteret ved Valle Marina, Gran Fysio tar imot mange personer med ulike plager, som bedres veldig i dette gode klimaet. Området her regnes som det beste på Gran Canaria når det kommer til akkurat klima. Helsesenteret ligger vegg i vegg med den Norske Skolen på Gran Canaria, i dalen bak Anfi del Mar.

Trenger man leiebil i Patalavaca er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Patalavaca. Bruk søkemotoren over for garantert best pris på leiebil i Patalavaca.

En av de bedre restaurantene på øya ligger også plassert i Patalavaca. Cueva Pirata ligger nesten innebygget i fjellet bak hotellet Green Beach, med flott utsikt over havet. Den tyske restauranten Valentino er også meget populær, med god mat som passer ypperlig til lunch. Det finnes også 2 små strender i Patalavaca, med hyggelige spisesteder og en liten strandbar. Mange starter også her når de går tur i fjellet opp mot den såkalte Norskeplassen. Her er stien T-merket med turistforeningens kjente symbol. Denne palmelunden oppe i fjellet var i sin tid en gave fra Mogan kommune til alle fjellvandrede nordmenn og andre turister som trives med vandring på Gran Canaria. Det tidligere 5 stjerners hotellet Steigenberger som også ligger her, bygges for tiden om til private leiligheter under navnet La Canaria. Hvis alle tillatelser går i orden, kan denne beliggenheten bli noe av det beste som finnes på Gran Canaria. God ferie til Patalavaca!

Video Patalavaca Gran CanariaKart Patalavaca Gran CanariaLeiebil Patalavaca lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania