Leiebil Playa del Cura

Leiebil Playa del Cura Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie Playa del Cura Gran Canaria i Spania.

Søk og bestill leiebil i Playa del Cura på Gran Canaria


Leiebil Playa del Cura Gran Canaria

Leiebil Playa del Cura

Leiebil Playa del Cura

Et av de mindre kjente områdene på sørsiden av Gran Canaria heter Playa del Cura. Dette lille feriestedet ligger omtrent 20 minutters gange fra Amadores og Taurodalen. Her finnes det et lite shoppingsenter med noen butikker og restauranter, den Greske restauranten på toppen av senteret kan helt klart anbefales. Noen få hoteller ligger det også i dette området, men ikke mer enn mellom 10 og 20. Playa del Cura kan anbefales hvis man vil ha et lite sted hvor det ikke skjer all verdens ting. Stranden her er ikke den beste på Gran Canaria, men det går fint ann å rusle bort på Amadores om man ønsker en litt finere strand.

Trenger man leiebil i Playa del Cura er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Playa del Cura. Bruk søkemotoren over for garantert best pris på leiebil i Playa del Cura.

En fordel her er helt klart klimaet. Både med tanke på soltimer, luftkvalitet og vind. Det blåser nesten aldri her, og mikroklimaet er av det beste på hele Gran Canaria. En ting som jo er viktig for nordmenn når de reiser på ferie, er helt klart sikkerheten for sol på reisen. Strekningen fra Arguineguin til Puerto de Mogan har nettopp dette, nemlig den mest solsikre plassen på Kanariøyene. Playa del Cura passer bra for de som vil bo litt avsides, og utenom de største turistmaskinene på denne flotte Kanariøya. God Ferie!

Video Playa del Cura Gran CanariaKart Playa del Cura Gran Canaria

Kart Playa del Cura Gran Canaria

Leiebil Playa del Cura lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania