Leiebil San Agustin

Leiebil San Agustin Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie San Agustin Gran Canaria i Spania.

Søk og bestill leiebil i San Agustin på Gran Canaria


Leiebil San Agustin Gran Canaria

Leiebil San Agustin

Leiebil San Agustin

San Agustin ligger på sørøstkysten av Gran Canaria og feriestedet grenser til det større Playa del Inglés. San Agustin var det første feriestedet som ble etablert på Gran Canaria på 1970-tallet, selv før Playa del Inglés og Puerto Rico. San Augustin har beholdt en del av sin originale karakter og sjarm. Feriestedet er til og med ett av de mest luksuriøse feriestedene på den sørlige delen av Gran Canaria. San Agustín blitt en favoritt blant de besøkende som ikke lenger trenger å ta med barna på ferie, og også blant dem som liker å tilbringe litt tid i solen. Det er ikke uvanlig å møte skandinaver som leier rom eller leilighet over lengre perioder for å komme seg unna den kalde vinteren i nord. Bortsett fra et par store førsteklasseshotell domineres San Agustín av småhusbebyggelse og mindre leilighetshotell. Atmosfæren er veletablert og fredelig, uten store diskotek og barer som spiller så høyt at det høres langt ut på gaten. Og som for å understreke hvor hjemmekoselig det er her, ligger både den skandinaviske klubben og den svenske kirken her, for de som ønsker å møte folk hjemmefra.

Trenger man leiebil i San Agustín er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i San Agustín. Bruk søkemotoren over for garantert best pris på leiebil i San Agustín.

Playa de San Agustín er en veldig avslappende strand, mye roligere enn Playa del Inglés og Maspalomas. Besøkende som ønsker å komme seg vekk fra trengselen vil elske denne mørkfargede sandstranden – et sted der du har god plass til å breie deg ut, for ikke å snakke om å slappe av. Det blir litt travlere her i helgene når innbyggerne benytter seg av å ha et slikt behagelig og rolig sted utenfor døren. Denne stranden er omtrent 670 meter lang, den har en svak helning og er godt beskyttet mot bølgene. Dette skaper ideelle forhold for snorkling og dykking. Det er også noen utmerkede sjømatrestauranter på promenaden, i tillegg til et utvalg av kafeer, barer og butikker. Dusjfasiliteter finnes like ved stranden. Busser kjører til dette stedet og det er en parkeringsplass der.

Video San Agustin Gran CanariaKart San Agustin Gran Canaria

Kart San Agustin Gran Canaria

Leiebil San Agustin lenker og nyttig informasjon

Slik får du billigst og best leiebil
Severdigheter Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Fakta om Gran Canaria
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania